RISKAS SNICKERI

= Intohimo, laatu ja perinne

Riskas Snickeri

Riskas Snickeri on yksi Suomen johtavista sisustuspuusepänverstaista. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus venealalta. Valmistamme luksusluokan sisustuksia purje- ja moottoriveneisiin, laivoihin sekä julkisiin rakennuksiin. Työmme perustana ovat intohimo laadukkaaseen käsityöhön, tarkkuus ja korkeat laatuvaatimukset.

Historiamme

Historiamme osoittaa, että elämässä on uskallettava tehdä sitä, mikä eniten inspiroi, vaikka se tarkoittaisi yrityksen toiminnan aloittamista kanalassa tai opintojen keskeyttämistä. Historiamme ulottuu sadan vuoden taakse, ja tarinan keskiössä ovat Bernt Riskan (toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja) isän kiinnostus veneisiin sekä Thomas Kullan (osaomistaja) isä ja hänen veneinnostuksensa. Haluatko kuulla tarinan aivan alusta? Tule siinä tapauksessa mukaan aikamatkalle 1900-luvun sodanjälkeiseen Suomeen.

rurik-riska-riskassnickeri

Ajankohtaista

Palvelumme

Jos sinulla on visio tai konkreettinen tarve, Riskas Snickeri täyttää korkeat laatuvaatimuksesi. Meille asiakas on aina keskiössä. Lue täältä lisää siitä, miten autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

riskas-snickeri-tjänster-palvelut
riskas-snickeri-planering-design
Ocean Quality Systems