UNIIKIT KOKONAISRATKAISUT

Riskas Snickeri on yksi Suomen johtavista sisustuspuusepänverstaista. Yrityksellä on yli 75 vuoden kokemus venealalta. Työmme perustana ovat intohimo laadukkaaseen käsityöhön, tarkkuus ja korkeat laatuvaatimukset, ja niiden ansiosta pystymme luomaan asiakkaillemme uniikkeja kokonaisratkaisuja. Jos sinulla on visio tai konkreettinen tarve, Riskas Snickeri täyttää korkeat laatuvaatimuksesi. Meille asiakas on aina keskiössä. Lue täältä lisää siitä, miten autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

riskas-snickeri-tjänster-palvelut

PALVELUT

CNC-jyrsintä
Veistämöpalvelut
Pintakäsittely

Tarjoamme veistämöpalveluita nykyaikaiseen tekniikkaan, CNC-jyrsintään ja pintakäsittelyyn yhdistettynä. Meillä on pitkä kokemus ja vankka osaaminen pintakäsittelystä, joten voimme korjata ja restauroida laajojakin sisustusvaurioita.

riskas-snickeri-planering-design

SUUNNITTELU & MUOTOILU

Suunnittelu
Muotoilu
Ohjelmointi

Yhdistämme materiaaliosaamisemme ja käsityötaitomme muotoiluun ja hyödynnämme näitä kaikkia jo suunnitteluvaiheessa. Laatimamme 3D-piirustukset ovat aina toteuttamiskelpoisia ja loppuun asti ajateltuja esimerkiksi puutavaran ominaisuuksien osalta. Tämä säästää aikaasi, ja lopputuloksena syntyy juuri sinulle räätälöity korkealaatuinen tuote.

Olemme mielellämme mukana projektin suunnittelussa, piirtämisessä ja idean toteutuksessa.

Ocean Quality Systems

ASENNUS

Huolto
Korjaus
Asennus

Huollamme ja korjaamme sisustuksia ja veneverhoiluja. Teemme myös refit-töitä, joissa pyrimme hyödyntämään ja korjaamaan vanhaa sisustusmateriaalia niin pitkälle kuin mahdollista. Siten veneen autenttinen olemuskin säilyy paremmin.

KEHITYSTYÖ

Surveyor-palvelut & Asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut

Haluamme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi suuri osa toiminnastamme keskittyy yrityksen ja palveluidemme kehittämiseen.

Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alhaisempia hintoja ja nopeampia toimituksia, olemme kehittäneet uuden asennustavan, joka takaa lisäksi korkean laadun. Näin se toimii käytännössä: valmistamme sisustuksen kokonaisuudessaan valmiiksi ja asennamme kaikki osat paikoilleen (mukaan lukien sähkö- ja LVI-työt) verstaalla. Sisustus kuljetetaan kokonaisena ja asennetaan veneeseen. Tämä prosessi lyhentää työhön käytettävää aikaa, säästää asiakkaan varoja ja parantaa lopputulosta verrattuna siihen, että osat asennettaisiin yksi kerrallaan veneeseen.

Erityisosaamisemme ja pitkä kokemuksemme alalta on johtanut siihen, että voimme tarjota Surveyor-palveluita, joiden avulla varmistamme, että tilattu vene valmistetaan sovittujen laatuvaatimusten mukaan.

Kuvia tuotannostamme